Sluitsystemen

Het sluitsysteem


Met een sluitsysteem bepaalt u wie met welke sleutels toegang heeft tot welke deuren.

“Een combinatie van een goed sluitplan met het juiste sleutelbeheer verhoogt de veiligheid van uw bedrijfspand”

Daarnaast zorgt een goed sluitsysteem voor een toegankelijk en gebruiksvriendelijk bedrijfspand en meer overzicht (minder typen sloten en sleutels).

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN SLUITSYSTEEM?

 • Eenvoudig sleutelbeheer
 • Meer controle op het gebruik van uw bedrijfspand of (woon)object
 • Geen grote sleutelbos meer nodig, het gemak van één sleutel voor alle relevante deuren
 • Inbraakpreventie

Swakhoven werkt met diverse merken cilinders en sleutels en kan dus voor u merkonafhankelijk de beste oplossing adviseren. Op basis van uw beveiligingspakket van eisen worden de voor- en nadelen van ieder type sluitsysteem afgewogen, zodat we tot een optimaal advies komen. Zo creëren we een passend systeem voor uw situatie en uw gebruikers.

Sluitsysteem calculatie

Sluitsysteem op maat


Met behulp van professionele sluitplancalculatiesoftware stelt de firma Swakhoven een passend sluitsysteem  voor u op. De complexiteit van het sluitsysteem is afhankelijk van uw pand, het aantal gebruikersgroepen en de manier waarop het gebouw gebruikt wordt.


Voordelen van een sluitsysteem op maat:


Als er onverhoopt een hoofdsleutel is gestolen of verloren raakt, kunt u in uw sluitsysteem direct terugzien welke gevolgen dit heeft. Door in te grijpen in de onderliggende cilinders en het aanpassen van een aantal sleutels kan het sluitsysteem soms weer worden gedicht. De aanschaf van een compleet nieuw sluitsysteem en al het regelen daaromheen kan dan soms voorkomen worden. Kom langs of ga in gesprek met een van onze mensen voor een passend advies.


 

WAAROM SWAKHOVEN ALS PARTNER VOOR UW SLUITSYSTEMEN?

 • - Swakhoven werkt merkonafhankelijk. Alleen zo krijgt u het systeem dat het beste bij uw situatie past >
 • - Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring met verschillende sluitsystemen. Zij zijn op de hoogte van alle uiteenlopende mogelijkheden en eventuele voor- en of nadelen van de diverse sluitsystemen.
 • - Brede keuze aan verschillende sluitsystemen in diverse prijsklassen.
 • - Lange termijn visie. Investeren in een sluitplan doe je voor langere tijd. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw systeem zo gebouwd wordt, dat het duurzaam kan worden ingezet en u zeker ben van een veilig systeem gedurende de beoogde afschrijvingstermijn
 • - Snelle levertijden. Ook op nalevering van bijvoorbeeld extra sleutels of cilinders.
 • Eigen werkplaats. Wij kunnen direct in de werkplaats veranderingen aanbrengen in een sluitsysteem, bijvoorbeeld na diefstal of verlies van een hoofdsleutel. Uw beveiligingsniveau blijft gehandhaafd.
 • - Verbouwen van uw bedrijfspand? Het is geen probleem om snel een sluitsysteem uit te breiden met extra cilinders.
 • - Maatwerk. Een sluitplan werkt pas echt als het aansluit bij het gebruik van het gebouw. Wij lopen graag eens met u door het pand om een goede inventarisatie te maken.