Inbraakbeveiliging

Inbraak is altijd vervelend, maar met een goede en vakkundige woonhuisbeveiliging kunt u de schade zoveel mogelijk beperken of zelfs voorkomen. Firma Swakhoven heeft ruime ervaring in het beveiligen van woonhuizen. In ons bedrijf vindt u een groot assortiment aan sloten, sleutels en hang- en sluitwerk.

“Woonhuisbeveiliging bestaat uit een aantal belangrijke schakels, die netjes in elkaar moeten passen, wil je écht over veiligheid spreken. En net als bij een ketting is de beveiliging zo sterk als de zwakste schakel”

Bas Swakhoven, directeur / eigenaar firma Swakhoven

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van woonhuisbeveiliging?

  1. ADVIES ‘HOE VEILIG IS MIJN HUIS?’

De vakmensen van firma Swakhoven kunnen precies aangeven waar de eventuele zwakke punten in de beveiliging van uw woonhuis zich bevinden. Aan de hand hiervan voorzien zij u van een offerte. Het juiste hang- en sluitwerk (waaronder deurbeslag en raamsluitwerk) is een eerste schakel in het voorkomen van inbraak. Tip: Inbrekers maken graag gebruik van de groenbak als opstapje om zo door het bovenraampje of op het balkon te klimmen. Wees daar alert op.

  1. WIJ MAKEN HET DE INBREKER ZO MOEILIJK MOGELIJK
    Helaas is het niet altijd te voorkomen dat mensen uw woning proberen binnen te dringen. Dan is het zaak om de ongewenste gasten zoveel mogelijk af te schrikken bij het uitvoeren van hun snode plannen.
    Door kwalitatief goede mechanische veiligheidsproducten te gebruiken kunnen wij het de dief heel lastig maken om snel naar binnen en weer naar buiten te gaan.
  2. TIPS EN ADVIEZEN

In ons bedrijf aan de Sittarderweg in Heerlen bent u altijd van harte welkom voor vrijblijvend advies. Onze experts denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw probleem. Wellicht kunt ook u met het aanpassen van een aantal simpele dagelijkse routines veel ellende op het gebied van inbraak voorkomen. Tip 1: Maak er een gewoonte van om de voordeur met de sleutel af te sluiten in plaats van alleen dicht te trekken. Hierdoor is het niet meer mogelijk de deur zonder sleutel te openen door ongewenste gasten. Tip 2: Laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen. Een laptop, iPad of tas met geld en sleutels maakt het extra verleidelijk voor de inbreker om toch een poging te wagen uw huis binnen te dringen.