Winkel & Werkplaats

Swakhoven is al sinds 1984 het vaste adres voor zowel particulieren als bedrijven als het gaat om sleutels laten bijmaken, het repareren van een slot of de aankoop van een sluitsysteem. Het bedrijf aan de Sittarderweg in Heerlen heeft een zeer uitgebreide werkplaats en geeft u een kijkje in de wereld van de vakmensen van Swakhoven. De sleutelwanden hangen vol met de meest uiteenlopende sleutelprofielen. Van een klassieke sleutel van het kastje van oma tot de meest moderne transponder sleutel voor uw auto. Firma Swakhoven beschikt over maar liefst twee ‘eilanden’ met sleutelmachines.

Een exacte kopie van uw huissleutel of een complexe kluissleutel is dan ook snel gemaakt. Hoe ingewikkeld de uitdaging ook, Swakhoven weet er raad mee. In de verre omtrek van Zuid- en Midden Limburg zult u niet een dergelijk uitgebreide werkplaats aantreffen. Ook het brede assortiment wordt geroemd tot ver buiten Heerlen. Maar belangrijker nog, onze werkplaats biedt voor ieder probleem een passende oplossing. Want niets zo vervelend als een onbeveiligd huis of je niet veilig voelen in je eigen huis.

Een goede service staat voor ons op nummer 1. De medewerkers van de firma Swakhoven staan u graag te woord met een goed advies. Kom naar ons bedrijf en ervaar het zelf! Gratis en ruime parkeergelegenheid voor de deur.
U kunt bij ons terecht voor:

Verkoop, reparatie en restauratie van sloten
Bijmaken van sleutels (klaar terwijl u wacht)
Sluitplannen, verschillende cilinders op één sleutel
Deurdrangers, deurbeslag, driepuntssluitingen etc.
Kluizen, Brandkasten & Safes
Firma Swakhoven beveiliging

U kunt terecht in onze winkel of u maakt een afspraak met onze buitendienstmedewerkers. Zij komen bij u langs als mocht blijken dat een vraagstuk te complex is om aan de balie uit te leggen.