Sluitplannen en Sluitsystemen

Een bedrijfspand heeft vaak diverse vertrekken en verschillende gebruikersgroepen. Met een sluitplan, (sluitsysteem, sleutelplan, (hoofd)sleutelsysteem) bepaalt u precies wie toegang krijgt tot welke ruimte. Een combinatie van een goed sluitplan met het juiste sleutelbeheer verhoogt de veiligheid van uw bedrijfspand. Daarnaast zorgt een goed sluitplan voor een gebruiksvriendelijk bedrijfspand en vermindert het aantal type sloten en sleutels.
Wat zijn de voordelen van een sluitplan?

Meer veiligheid met minder sleutels
Eenvoudig sleutelbeheer
Gebruiksvriendelijker
Meer controle op het gebruik van u bedrijfspand of (woon)object
Het gemak van één sleutel voor alle relevante deuren
Geen grote sleutelbos meer nodig

Swakhoven werkt met diverse merken aan sloten en sleutels en kan dus voor u merkonafhankelijk de beste oplossing adviseren en bouwen. Op basis van uw beveiligingspakket van eisen worden alle voor -en nadelen van ieder type sluitsysteem afgewogen, voordat we tot een passnede advies komen. Alleen dan creëren we een passend systeem voor uw situatie.

Sluitsysteem Calculatie
Afhankelijk van de omvang van uw pand, het aantal gebruikersgroepen én de manier waarop het gebouw gebruikt wordt, neemt de complexiteit van uw sluitsysteem toe. Met behulp van professionele sluitplan calculatiesoftware stellen wij complexe uitgebreide sluitsystemen op. Indien er een hoofdsleutel is gestolen of verloren maakt het systeem direct inzichtelijk welke gevolgen dit heeft. Via in te grijpen in de onderliggende cilinders en het aanpassen van een aantal sleutels kan het sluitsysteem weer worden gedicht. De aanschaf van een compleet nieuw sluitsysteem en al het regelen daaromheen kan dan voorkomen worden.
Indien u investeert in een goed sluitplan is het van groot belang om ook kritisch te kijken naar het sleutelbeheer. Secuur en consistent sleutelbeheer is een belangrijk aspect dat bijdraagt aan het behouden van het beoogde veiligheidsniveau van uw sluitplan.

Kwaliteit & Kritisch partner
Swakhoven heeft in de loop der jaren zoveel verschillende sluitsystemen in de markt zien langskomen dat ze zeer kritisch zijn t.a.v. de kwaliteit van de systemen. Diverse leveranciers van sluitsystemen met bijbehorende cilinders en type sleutels vragen Swakhoven regelmatig om mee te kijken gedurende hun productontwikkeling, naar de kwaliteit, kraakbaarheid en toepasbaarheid. Alleen de beste systemen komen op de plank bij Swakhoven. Daardoor kan Swakhoven snel leveren en uw sluitsysteem op maat bouwen.
Waarom Swakhoven als partner voor uw sluitsystemen?

Swakhoven werkt merkonafhankelijk. Alleen zo krijgt u het systeem wat het beste bij uw situatie past
Onze vakmensen hebben reeds jarenlang ervaring met de verschillende sluitsystemen. Zij zijn op de hoogte van alle uiteenlopende mogelijkheden en eventuele nadelen van de diverse sluitsystemen.
Brede keus aan verschillende sluitsystemen in diverse prijsklasse
Investeren in een sluitplan doe je voor langere tijd. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw systeem zo gebouwd wordt, dat het duurzaam kan worden ingezet en u zeker ben van een veilig systeem gedurende de beoogde afschrijvingstermijn.
Snelle levertijden. Ook op nalevering van bijvoorbeeld extra sleutels of cilinders
Wij kunnen direct in de werkplaats veranderingen aanbrengen in een sluitsysteem, bijvoorbeeld na diefstal of verlies van een hoofdsleutel. Uw beveiligingsniveau blijft gehandhaafd.
Verbouwen van uw bedrijfspand? Het is is geen probleem om snel een sluitsytseem uit te breiden met extra cilinders.
Een sluitplan werkt pas echt als het past op de gebruikersgroep, gebouw en het gebruik ervan. Wij lopen graag met u eens door het pand om een goede inventarisatie te maken.