Openen van kluizen

U bent de sleutel of cijfercombinatie van uw kluis kwijt? Of er is een poging tot inbraak geweest? Of de sleutel is afgebroken?
Bel 045-5720220 en maak een afspraak met een van onze getrainde kluizenkrakers of – indien mogelijk – bezoek onze werkplaats.
Werkwijze • Wij openen de kluis zorgvuldig en integer, strevend naar zo min mogelijk beschadigingen. • In principe kunnen wij alle kluizen ongeacht type, aard van het probleem of zwaarte openen. • In veel gevallen openen we de kluis op locatie, maar soms kan dit niet en zijn we genoodzaakt de kluis in onze werkplaats te openen. • Openen betekent niet dat wij de kluisdeur ook fysiek openmaken. Dat doet u in alle gevallen zelf. Het zijn uw vertrouwelijke en waardevolle spullen. Wij zorgen ervoor dat de schoten van de deur loskomen en openen doet u zelf eventueel in ons bijzijn.
Welke problemen vragen om een professionele kluizenkraker?

Afgebroken kluissleutel of kruk
Ontbrekende sleutel of cijfercombinatie
Klemmende of vastgeroeste deur / scharnier
Mislukte inbraakpoging
Defect tijdslot (ook indien niet meer in gebruik)
Noodvergrendelingssysteem wat in werking is getreden
Ontkoppeld onderdeel van regelwerk ontkoppelde schoot
Defect aan mechanisch of elektronisch slot

Vertrouwen Wie haalt u in huis om uw kluis te openen? Vaak is het geheim waar uw kluis staat of is de inhoud van de kluis zodanig vertrouwelijk, dat u die niet met iedereen wil delen. Na 30 jaar in het vak, weet u dat wij geen eendagsvlieg zijn. Met integriteit en op basis van vertrouwen doen wij zaken, zo hebben wij onze vooraanstaande positie op de markt verdiend en behouden.