Welk type kluis heb ik nodig?
Om te beoordelen wel type kluis, brandkast of safe het beste bij u past, zullen onze experts eerst de volgende vragen met u doorlopen:

• Wat gaat er in de kluis?
• Waar tegen moet de inhoud beschermd worden?
• Hoe vaak moet u in de kluis zijn?
• Wie hebben nog meer toegang tot de kluis?

In de showroom hebben wij een uitgebreide collectie kluizen, safes en brandkasten staan van diverse merken.
Het correct en veilig plaatsen van de kluis verzorgen wij uiteraard ook voor u.

Professioneel kluizenkraker

Uw kluis of brandkast wil niet meer open en dus bent u op zoek naar een professionele kluizenkraker? Firma Swakhoven zal door het toepassen van gespecialiseerde technieken, de kluis met minimale schade proberen open te krijgen of te herstellen.

Als professioneel kluizenkraker voor de regio Zuid Nederland worden wij regelmatig door diverse leveranciers om feedback gevraagd. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

“Nieuwe kluizen en safes worden in diverse classes geleverd en moeten voldoen aan CEN- normeringen. Het is lastig om de juiste normeringen met elkaar te vergelijken. Onze vakmensen kunnen u exact uitleggen welke klasse bij welke kluis behoren zodat u ook écht appels met appels kan vergelijken. Hoge klasse en dikke deuren met stevige schoten zegt echt niet alles. Materiaal, constructie van de vallen in de binnenkant van de deur en de opbouw en professionele montage van de kluis bepalen de uiteindelijke veiligheid van de kluis. Dit zijn zaken die lastig in te schatten zijn. Goedkoop is duurkoop, maar ook ‘snelkoop’ is vaak miskoop. Laat u goed adviseren door een specialist zodat u de juiste kluis voor uw situatie koopt”

Swakhoven, senior, oprichter van Swakhoven (sinds 1984) en meesterkluizenkraker